Over ons

Zin in tafeltennis?
Kom dan eens langs en overtuig je van de gemoedelijke sfeer en ‘strijdlust‘. Wij zijn een recreatieve vereniging. Iedereen is welkom, zowel de beginneling als de geoefende.

Tafeltennis is een heel populaire sport. Hasselt telt maar liefst 5 clubs, waarvan er ééntje in Runkst ligt. In de Kramerslaan kun je drie maal per week tafeltennis of “pingpong” spelen. De Runkster Tafeltennisklub VZW –RTTK– bestaat sinds 1968. De club heeft op verschillende locaties in Runkst zijn stek gehad. Sinds 1980 vind je ons op de huidige locatie. Vroeger deed de RTTK mee aan de officiële interclubcompetitie. Nu kun je hier enkel nog recreatief tafeltennissen.

De vereniging telt een 80-tal leden met enkele 80-plussers. Nieuwe leden zijn steeds welkom. Een jeugdteam is er niet. Tafeltennis of ‘pingpong’ is niet zó moeilijk om aan te leren. We hebben geen trainer (past niet in het budget). Oefening baart kunst. Je ontmoet er andere mensen in een gezellige sfeer. In de regel speel je altijd met 2 of 4. Tijdens een pauze kan men terecht in de cafetaria aan heel democratische prijzen.

Heb je nog geen ervaring of ben je nieuwsgierig naar onze sport? Kom dan eens een kijkje nemen tijdens één van onze speelmomenten (zie hieronder). Bij ons is er altijd iemand die je met plezier uitleg geeft over onze club.

Verdere informatie over het bestuur, adres, bereikbaarheid e.d. vind je op onze contactpagina.

Geplande activiteiten, evenementen, mededelingen, wijzigingen kan men terugvinden in onze berichten. Wil je lid worden van onze vereniging? Vul dit formulier in.

Nuttige info is te bekijken op de infopagina