Runkster Tafeltennisklub Richtlijnen i.v.m. de opening.Het is zover: recreatieve sporten mogen vanaf woensdag 9 juni weer binnenshuis beoefend worden, en dat zelfs met 50 tegelijk.

Maar: het virus is er nog steeds. Wie niet al minstens twee weken geleden zijn tweede spuitje kreeg kan nog steeds besmet raken en ziek worden, of anderen besmetten.

Als we de leeftijden van onze spelers overlopen dan zijn de meesten onder ons dus nog niet “safe”. Sommigen zijn mogelijk zelfs nog helemaal niet ingeënt.

Daarom: wij heropenen ons lokaal op woensdag 9 juni om 14 u, maar vragen iedereen de nodige voorzichtigheid in acht te nemen !!! Denk aan jezelf, zorg voor mekaar, en hou rekening met de regels en aanbevelingen zoals:

- zorg voor verluchting: laat de deur open, zet de ramen minstens op kiepstand

- was en ontsmet geregeld handen en materiaal

- kom niet spelen als je je niet goed voelt, hoest of geregeld niest

- hou zoveel mogelijk afstand van mekaar; draag een mondmasker als je onvoldoende afstand kan houden

Concreet hebben we het aantal speeltafels per lokaal beperkt tot 3 en raden we aan geen dubbels te spelen, tenzij jullie alle vier volledig gevaccineerd zijn.

In het cafetaria volgen we de regels van de horeca: tafeltjes van maximum vier personen en voldoende afstand tussen de tafels vrij laten. Geef niets aan mekaar door, loop niet rond of draag een mondmasker, gebruik zo weinig mogelijk glazen als je iets drinkt (er zijn rietjes die je na gebruik rechtstreeks in de vuilnisbak deponeert), ruim je tafel af en ontsmet ze na gebruik, betaal met gepast geld zodat je niet moet wisselen.

Als we allemaal samen onze goede wil tonen en voorzichtig zijn dan kunnen we het veilig houden en blijft het fijn voor iedereen.

Vriendelijke groeten,

Gui

Deze site gebruikt cookies om je gebruikservaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je dit beleid accepteert als je deze site gebruikt.