Openingsuren

Maandag- en donderdagavond van 19h tot 23h
Woensdag- en vrijdagnamiddag van 14h tot 17h
Op feestdagen gesloten, tenzij anders medegedeeld.

Nieuwkomers en/of geïnteresseerden kunnen onze batjes even gebruiken om te proberen.

Aandacht a.u.b.

De vloer van onze speelzaal is vernieuwd en bedekt met laminaat. Om hiervan optimaal te kunnen genieten, verzoeken wij de spelers om de sportschoenen juist voor het betreden van de speelruimte aan te trekken. In de hal zijn rekken voorzien om het ander schoeisel op te bergen. Bezoekers wordt gevraagd de voeten grondig af te vegen op de matten.

Wij danken jullie voor het begrip.


Cafetaria

In onze honesty bar kan men steeds terecht tijdens de openingsuren voor een drankje en bijhorend babbelke. Er staat niemand achter de toog, je neemt zelf iets te drinken en legt het geld (liefst gepast) in het doosje.
Traktatie: leden die wensen te trakteren (geheel vrijblijvend) voor een verjaardag of dergelijke betalen per persoon 1,20€. Leden die een duurdere consumptie nemen, passen zelf het verschil bij.


Lidgeld

Het jaarlijks lidgeld bedraagt nog steeds 25€. Nieuwkomers die later intekenen, genieten van een verminderd lidgeld. (zie dit document). Inschrijven kan hier of download dit document. Rechthebbenden op terugbetaling via het ziekenfonds kunnen hun formulier deponeren in de cafetaria.


Documenten

Download hier diverse documenten (Alg.Vergadering,inschrijving…)


Poetsen

De laatste woensdag en vrijdag van de over andere maand om 16h worden de lokalen gepoetst. Zie onze kalender.
De club stelt uw hulp zeer op prijs.